Colours of the wind (Ingvilds medieblogg)
Hjem Add Inspirasjon Skoleblogger

0

Colours of the wind

Forrige uke fikk vi i oppgave av Edgar å lage en plakat til en fotoutstilling med egne bilder, og dette var det jeg endte opp med. Fotoutstillingen heter "Colours of the wind" og holder sted på Ringerike Bibliotek. Utstillingen varer fra 01.09.14 til 30.09.14, og det er jeg som har tatt alle bildene (denne utstillingen er dessverre ikke ekte, dette var noe vi måtte finne på selv). Jeg har satt sammen et mobilbilde jeg tok da jeg var i Kristiansand i sommerferien og tekst. Den eneste bildebehandlingen jeg har gjort er å forsterke kontrastene bittelitt, ellers er alt slik det var på mobilskjermen.


Det jeg har fått beskjed om å endre på i ettertid er å gjøre tykkelsen på "Colours of the wind" litt større slik at det kommer tydeligere fram, og for å danne en diagonal gjennom bilde da det vil være to litt tunge punkter på hver ende av bildet.


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Ingvilds medieblogg

  Mitt navn er Ingvild, og jeg er 16 1/2 år gammel. Jeg går Medier og Kommunikasjon vg2 ved Hønefoss videregående skole, og denne bloggen er et skoleprosjekt. Her vil det kun bli publisert skolerelaterte innlegg.

  Kategorier

  Skoleblogger

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde