Bryllupsplakat (Ingvilds medieblogg)
Hjem Add Inspirasjon Skoleblogger

0

Bryllupsplakat

For noen uker siden fikk vi i oppdrag å lage en bryllupsplakat da det var ett brudepar som ønsket å henge opp plakater rundt om i lokalet de skulle holde selve festen. Fargene som skulle brukes på dekorasjonene var fersken og en lys grønnfarge, og de ville derfor ha de samme fargene på plakatene. De ville også gjerne ha med en bestemt blomst som var tegnet på invitasjonene og bilder av paret på plakatene, og sendte oss flere alternativer av disse som vi selv skulle velge mellom. Plakatene måtte være ferdig innen 10 dager; da ferdig skrevet ut, beskjært og levert som PDF-fil på it's learning. 

Jeg startet med å tegne grovskisser (dette før vi fikk bildene, derfor var dette vanskelig) før jeg lekte litt i Photoshop og prøvde å finne på forskjellige alternativer til hvordan den endelige plakaten skulle se ut. Da vi fikk bildene, prøvde jeg få dem til å passe inn i noen av de litt finere skissene mine, noe som også viste seg å bli vanskelig. Derfor lagde jeg en helt ny skisse i Photoshop, denne gangen med bilde av brudeparet på, og lyktes. Deretter opprettet jeg et dokument i inDesign og satte sammen bilde, tekst og blomster der. Blomstene dere ser på bildet under er ikke de originale blomstene, heller ikke de blomstene brudeparet ønsket seg, de originale kunne ikke brukes da disse ikke var godt nok gjennomført enda jeg brukte 4 timer på å tegne dem. Da jeg endelig ble nogenlunde fornøyd med resultatet skrev jeg den ut, beskjærte den og leverte den innen fristen. 

Selv ville jeg ha valgt noen andre farger, gjerne flere slik at fargespekteret hadde blitt litt bredere, men ble likevel fornøyd med hvordan det endelige produktet ble. Hadde jeg hatt enda litt bedre tid ville jeg satt av mer av den til å gjøre ferdig de originale blomstene slik at de så bedre ut, eventuelt tracet blomstene i Illustrator. Er ikke helt fornøyd med blomstene som ble satt inn i siste liten, synes selv at de kunne vært litt sterkere i fargen på selve blomsten og litt svakere på bladene rundt.


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Ingvilds medieblogg

  Mitt navn er Ingvild, og jeg er 16 1/2 år gammel. Jeg går Medier og Kommunikasjon vg2 ved Hønefoss videregående skole, og denne bloggen er et skoleprosjekt. Her vil det kun bli publisert skolerelaterte innlegg.

  Kategorier

  Skoleblogger

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde